Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yılbaşı öncesi gıda satış noktalarında sıkı denetim!

Tarım Orman Bakanlığı, yılbaşı

Tarım Orman Bakanlığı, yılbaşı kapsamında 81 ilde eş zamanlı denetim faaliyeti icra etti. Bu kapsamda Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personelleri gıda ve alkollü içki satış yerlerinin denetimlerini hafta sonu da yoğun bir şekilde gerçekleştirdi.
Tarım Orman Bakanlığı talimatları üzerine yılbaşı sebebiyle gıda ürünlerinde Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gıda denetimi başlatıldı. Gıda denetimi kapsamında Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri gıda ürünleri satan market, kuruyemiş gibi mekânları denetledi.
Tüketim ürünleri satan mekânları denetleyen ekipleri ürünlerin son kulana tarihlerine, saklama alanları kontrol ederek tüketime uygun olup olmadıklarını kontrol etti.
Türkiye genelinde başlatılan ve Aksaray ilinde de yürütülen gıda denetimi, hafta sonu boyuncu da sürerek market, kuruyemiş gibi gıda ürünleri satan mekânlar denetlenerek, ürünlerin kullanıma uygunlu kontrol edildi.
Gıda denetimini yoğun bir şekilde gerçekleştiren ekipler, gıda ürünlerinin satış yerlerini denetleyerek, ürünleri tek tek kontrol etti.
Haber: Fatma Altınok