Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yeni nesil ilk restoran; Nusret Usta açıldı

Aksaray’da restoranların sayısına bir

Aksaray’da restoranların sayısına bir yenisi daha eklendi. Ayhan Kürkçü ve Mehmet Ali Albayrak’ın birlikte işletmeciliğini yaptığı Nusret et lokantası Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey caddesi Adliye yanında açıldı.

Nusret et lokantasının açılışını İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ile davetliler katıldılar. Açılışta konuşan Milletvekili Turan Yaldır, kardeşlerimizin açmış olduğu Nusret et lokantasının hayırlı olmasını diliyorum. Hayırlı kazançlar nasip etmesini diliyorum. Etin tadının ve lezzetinin alabileceğimiz güzel bir işletme olmuş, Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Nusret Et lokantası işletmecisi Ayhan Kürkçü ve Mehmet Ali Albayrak ise açılışa katılanlara teşekkür ederek, Aksaray’da böyle bir restorantı kazandırmak aklımızdaydı. Sonunda hedefimize ulaştık. Nusret ustamızla beraber Aksaray’a böyle bir hizmet sağlamaktan gurur duyuyorum” dedi.

İşletme sahiplerinden Mehmet Ali Albayrak ise, Aksaray’da farklı bir menü, farklı bir konsept olsun istedik. Fırında et ve tavuk yemekleri olsun istedik. Aksaray’a çok iyi hizmet edelim istedik. Böyle bir adım attık ve şehrimize hayırlı uğurlu olur. İnşallah burada hep beraber şehrimize hizmet ederiz” dedi.

Nusret Et restorantının şefi Nusret Körüklü ise “Ben de Aksaraylıyım. Aksaray’da böyle bir restoran eksikliğini görmüş bulunuyoruz. Bu eksikliği tamamlamak için yola çıktık. Aksaray’a en güzel hizmeti ve en güzel lezzeti sunmak için elimizden geleni yapacağız. Restorantımızda fırında et yemekleri, kebap ve ızgaralar, farklı bir konsept kullanıyoruz. Kuzu gerdanımızdan tutunda dana pirzolamıza kadar tüm her şey et yemekleri ve fırında pişirilmektedir. Sulu yemeklerimizin gelip tadını tatmalarınızı istiyoruz. Buranın inşallah müdavimi olacaklardır.

Haber: Ağustos Gerçe