Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Yeni Gelişme; Ortaköy-Kırşehir Karayolu çalışmaları hızlandı

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu ve MHP Ortaköy Merkez İlçe Başkanı, Karayolları Kayseri Bölge Müdürlüğü’ne yaptıkları ziyaret sonrası Ortaköy-Kırşehir karayolunda yapım çalışmalarının hızlandığını duyurdu.
Karayolu Çalışmaları Başladı

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu ve MHP Ortaköy Merkez İlçe Başkanı ile birlikte Karayolları Kayseri Bölge Müdürlüğü’ne gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından Ortaköy ile Kırşehir arasındaki karayolunun yapım çalışmaları hız kazandı. Ziyaret sonrası yapılan açıklamada, Kırşehir-Ortaköy arası Bozkır mevkiinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırma ve ölçüm çalışmalarının tamamlandığı, şantiyenin kurulduğu ve çalışmaların başladığı belirtildi.

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, yaptığı açıklamada, “Karayolları Kayseri Bölge Müdürlüğü ziyaretimiz sonrasında Kırşehir-Ortaköy arası Bozkır mevkiinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırma ve ölçüm çalışmaları bitmiş olup, şantiye kurumu ve çalışmaları başladı. Biz de bu çalışmaları yerinde inceleyip bilgi edindik. Karayolları Kayseri Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük, Karayolları Kırşehir Şube Şefi Ahmet Aykaç, MHP İl Genel Meclis Üyesi Fatih Özdal ve MHP İlçe Başkanımız Fatih Doğan’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Başkan Koyuncu, Ortaköy ilçesine hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “İlçemizde el birliği gönül birliği ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yönde Kırşehir ile Ortaköy arasında yapımı yarım kalan ve iyileştirilmesi gereken bölümün yapılması için yapmış olduğumuz girişimler uygun bulundu ve Karayolları Genel Müdürlüğü Kırşehir ile Ortaköy arasındaki yol yapım çalışmalarına başlamak için şantiyelerini kuruyorlar. Devletimize Allah zeval vermesin, milletimiz için güzel hizmetler yapıyorlar. Bizler de Ortaköy’de, Ortaköylüler için, Ortaköy’de yaşayanlar için görev süremiz boyunca elimizden geldiğince en güzel hizmetleri yapmak için çalışmalarımızı hızla sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Bu çalışmaların, bölge halkı için önemli bir adım olduğu ve ulaşımın daha güvenli ve rahat hale geleceği belirtiliyor.

Hakan Hidayet Deniz