Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Yaz Tatili Patlaması: Gençler İçin Ücretsiz Sportif Etkinlikler Başlıyor!

Aksaray Gençlik ve Spor

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru kapsamında şehir içerisinde yaz tatiline yönelik bir dizi sportif etkinliğe imza atılacağı bilgisi aktarıldı.

Okulların 2023-2024 eğitim öğretim döneminin tamamlanması ve yaz tatilinin başlamasıyla birlikte çocuklar ve gençlere yönelik sportif etkinlikler yapılacağı duyuruldu. Çocuklara ve gençlere sportif faaliyetlerin önemini doğru biçimde aktarmak için uygulama yapılmasının kaçınılmaz olduğunu ifade eden Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, bu kapsamda yaz tatili boyunca 16 farklı branşta ücretsiz programların gerçekleşeceğini duyurdu.

Yapılan duyuru kapsamında yer alan bilgilere göre; görme engelliler futbol, masa tenisi, badminton,  atletizm, jimnastik, havalı-ateşli silahlar, voleybol, basketbol, hentbol, güreş, kick boks, taekwondo, okçuluk, boks, judo ve tenis alanlarında gençleri ücretsiz dersler bekliyor.

Yaz tatili boyunca yapılacak olan bu eğitimlerden yararlanmak isteyen çocuklar ve gençlerin, Atatürk Spor Salonu, Aksaray Spor Salonu, Dağılgan Spor Kompleksi ve e-Devlet vasıtasıyla başvuru yapabileceği bilgisi aktarıldı.

Ağustos Gerçe

 

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, Hasan
Sıradaki Haber Aksaray’da Piknikçiler Üzerine Şok Denetim: Jandarma Orman Yangınları İçin Hedefe Aldı!