Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Yaz Kur’an Kursları tatile girdi

Vali Kumbuzoğlu 7 Haftalık Kuran Kursu eğitimini tamamlayan çocukları ziyaret etti

Vali Kumbuzoğlu 7 Haftalık

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu İl Müftlüğünce açılan yaz kuran kursuna katılan çocuklarla bir araya geldi.

Vali Kumbuzoğlu bu sene açılan kurslara büyük ilginin olduğunu belirterek Kur’an Kurslarında bütün kontenjanların dolduğunu söyledi.

İl Müftülüğü Gençlik Merkezi’nde açılan kurslara katılan çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Kumbuzoğlu 7 haftalık eğitimlerinin ardından tatile giren kuran kursu öğrencilerini tebrik etti.

Vali Kumbuzoğlu yaptığı konuşmasında “Camilerimizde hem dini eğitim aldınız hem de çeşitli etkinliklerle keyifli bir vakit geçirdiniz. Yaz boyunca dini eğitimler aldınız, çeşitli etkinlikler ve oyunlar ile keyifli zaman geçirdiniz. Sizleri yürekten tebrik ediyorum. İnşallah ileride önemli görevlere geleceksiniz. Çok başarılı olacaksınız. Bizler hangi görevde olursak olalım Kuranı Kerim’i öğrenmemiz gerekiyor. Ahlaki kuralları iyi öğrenmemiz gerekiyor. Burada hepiniz Kuranı Kerim’i okuyorsunuz. Bundan sonra hiçbir zaman Kuranı Kerim’den kopmayın okuyun anlamını öğrenin” dedi.

Aksaray genelinde 20.000 merkezde 14.000 çocuğun Yaz Kuran kurslarına katıldı bildirildi.

Aksaray Müftüsü Veysel Işıldar, müftülük personeli, ve öğrenciler katıldığı ziyarette Vali Kumbuzoğlu kursa katılan öğrenciler ile pasta kesti.

Bülten