Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yaz Kur’an kursları tamamlandı: Müftü Işıldar’dan anlamlı mesaj!

Müftü Işıldar, Kanal Boyu Nur Cami Yaz Kur’an Kursunda kapanış etkinliğinde

Müftü Işıldar, Kanal Boyu

Aksaray İl Müftü Veysel Işıldar, şehir genelinde faaliyet gösteren Yaz Kur’an Kurslarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Müftü Işıldar,  Kanal Boyu Nur Cami’ni ziyaret etti.

Aksaray’da çocukların yaz aylarını değerlendirmesi amacıyla birçok alanda kurs imkanı veriliyor. Yaz aylarının bitmesine az bir zaman kala il genelinde Müftülük tarafından yürütülen Yaz Kur’an Kurslarında sona yaklaşılıyor.

Kanal Boyu Nur Cami Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ile bir araya gelen Müftü Işıldar çocuklarla yakından ilgilendi. Kurs tarafından çocuklara yönelik düzenlenen yemek ve kapanış etkinliğine Müftü Işıldar iştirak etti.

İl Müftüsü Işıldar etkinlikte yaz Kur’an Kurslarının sonuna gelindiğini ifade ederek bu kurslara devam edenlerin çok şeyler kazandığını dile getirdi. Müftü Işıldar, Yaz Kur’an Kurslarının çocuklarının vakitlerini değerlendirmeleri ve temel dini bilgiler öğrenmeleri açısından oldukça çok önemli olduğunu belirtti.

Yaz Kur’an Kursunun yemek ve kapanış etkinliğinde öğrencilere eşlik eden Müftü Işıldar, yapmış olduğu duanın ardından program sonlandı.

Fatma Altınok