Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Veteranlar Futbol Ligi kuruluyor

Aksaray’da futbol heyecanı yeni bir boyut kazanıyor! Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan 35-40 yaş ve üzeri Veteranlar Futbol Ligi’nin kurulması için ilk adım atıldı.

Aksaray'da futbol heyecanı yeni

Dün ASKF binasında gerçekleşen teknik toplantıda, ligde mücadele edecek takımların yetkilileri bir araya geldi.
Toplantıya, Aksaray ASKF Başkanı Cavit Kılıç, Futbol İl Temsilci Vekili Hamit Mavili ve ligde yer alacak 7 takımın temsilcileri katıldı. Katılımcılara, turnuvanın kuralları ve formatı hakkında detaylı bilgiler verildi. 35-40 yaş ve üzeri futbol tutkunlarının yer alacağı bu özel ligde, As 68 Aksaray Veteranlar, İnşaat Mühendisleri Veteranlar, Hasandağı Veteranlar, 1989 Aksaray Veteranlar, Ayyıldız Veteranlar, 68 Hilal Veteranlar ve Osmanlı Veteranlar takımları mücadele edecek.
ASKF Başkanı Cavit Kılıç, toplantının ardından yaptığı açıklamada, ligin Aksaray futbol camiasına hayırlı olmasını diledi ve 17 Temmuz Çarşamba günü kura çekiminin gerçekleştirileceğini belirtti. Kılıç, “Artık Aksaray’da amatör lig sonrası her yıl bu veteranlar liginin düzenleneceği bir süreci başlatıyoruz. Futbolseverlerin şehir dışına gitmeden bu heyecana ortak olabileceği bir ortam yaratıyoruz.” dedi.
Veteranlar Futbol Ligi’ne katılan takım yetkilileri ise Aksaray’da bu önemli adımın atılmasından dolayı ASKF Başkanı Cavit Kılıç ve Futbol İl Temsilci Vekili Hamit Mavili’ye teşekkürlerini iletti.

Hakan Hidayet Deniz