Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da vatandaşlar adeta oba kurdular

Aksaray’da vatandaşlar adeta oba

Aksaray’da vatandaşlar adeta oba kurdular

Sıcak havanın etkisini gösterdiği ilimizde, bunalan vatandaşlar nefes alabilmek için Kılıçarslan parkına adeta oba kurdular. Kılıçarslan parkındaki olağanüstü kalabalık bir gün yaşandı.

Aksaray’da hava sıcaklığı 40 derecelere kadar uzandı. Sıcaktan bunalan vatandaşlar parklara, bahçelere, havuza gittiler. Pazar günü şehrin en dikkat çeken mekânı ise Kılıçarslan parkı idi.

Aileleri ile birlikte Kılıçarslan parkı mesire alanına giden vatandaşlar adeta oba kurarcasına gün boyu bu alanda kaldılar.

Şehrin bunaltıcı sıcaklığından kurtulmak isteyen vatandaşlar Kılıçarslan parkında ailecek, gölge ve serin bir alanda günlerini geçirdiler. Mangalın yasak olduğu bölgede aileler evlerinden getirdikleri hazır yiyecek ve içeceklerle Pazar gününün tadını çıkarmayı da bildiler.

Kılıçarslan parkına gelen vatandaşlar, böyle bir hizmeti yapan Aksaray belediyesine ve Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.

Kılıçarslan parkına gelen vatandaşlar, park içerisinde bulunan Macera parkı da ziyaret etmeyi ihmal etmediler. Piramit kafe başta olmak üzere sonat kafe ve diğer eğlence merkezlerinde de hoş bir gün geçirdiler. Haber: Ağustos GERÇE