Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da üretim planlaması ve yeni destek modeli masada

Aksaray’da düzenlenen Cuma Buluşmaları kapsamında çiftçilerle bir araya gelindi. Toplantılarda Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli hakkında bilgilendirme yapıldı. Tarımda sürdürülebilirlik ve planlı üretim vurgusu öne çıktı.

Aksaray’da düzenlenen Cuma Buluşmaları kapsamında çiftçilerle bir araya gelindi. Toplantılarda

Programın ana gündem başlıklarını Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli oluşturdu. Yetkililer, planlı üretim anlayışının hem verimliliği artıracağını hem de piyasa dengesine katkı sunacağını ifade etti. Üretim deseninin doğru belirlenmesi, kaynakların etkin kullanımı ve sürdürülebilir tarım uygulamaları üzerinde duruldu.

Toplantılarda ayrıca yeni destekleme modelinin kapsamı, başvuru süreçleri ve sağlanan avantajlar konusunda detaylı bilgilendirme yapıldı. Çiftçilerin soruları yanıtlanırken, sahadan gelen talepler ve öneriler de değerlendirildi. Üreticilerin desteklerden etkin şekilde yararlanmasının hedeflendiği belirtildi.

Çalışmaların, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı politikaları doğrultusunda yürütüldüğü bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından da vurgulanan planlı ve sürdürülebilir üretim hedefleri çerçevesinde, çiftçilerle yapılan buluşmaların devam edeceği kaydedildi. Tarımın geleceğinin ortak akılla şekillendirilmesi amacıyla istişarelerin süreceği ifade edildi.

Ağustos Gerçe

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından ilk kez gerçekleştirilen Türkiye Suç Mağduriyeti
Sıradaki Haber TÜİK ilk kez ölçtü: Türkiye’de en yaygın suç siber dolandırıcılık ve taciz oldu