Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da üreticiler, sözleşme imzalıyor

Tarım ve Hayvancılık şehri

Tarım ve Hayvancılık şehri olan Aksaray’da üreticiler, %50 hibeli makine ekipman sözleşmelerini imzalamaya devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bülent Saklav, “ Bugünde üreticilerimizle % 50 hibeli makine ekipman sözleşmeleri imzalamaya devam ediyoruz. Hayırlı bereketli olsun inşallah.

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi 2022-2023 başvuru döneminde yedek listeden hibe almaya hak kazanan yatırımcılar Tarım ve Orman Bakanlığınca açıklanmıştır.

Hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazanan üreticilerimizin listesi 5 iş günü (8 Haziran-14 Haziran) süreyle ilanda kalacak olup başvuru sahiplerine ayrıca herhangi bir tebligat yapılmayacaktır. Başvuru sahipleri, askı ilanını takip eden 10 iş günü (15 Haziran-3Temmuz) içerisinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde şahsen hibe sözleşmesi imzalaması gerekmektedir. Hibe sözleşmesi imzalandıktan sonra 60 gün içerisinde makine ekipman satın alma işleminin gerçekleştirilerek satın alma dosyasının İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Yedekten makine-ekipman almaya hak kazanan üreticilerimiz için hibe sözleşmesi imzalama son tarihi 3 Temmuz 2023 mesai bitimidir. Hibe sözleşmesine göre ödeme yapabilmemiz için üreticilerimizin ödeme evraklarını teslim etmeleri ve de buna göre makine-ekipman tespitini yaptırmaları gerekiyor. Ödeme evraklarını İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüze teslim etmeyen üreticilerimize ödemeyi yapamıyoruz. Tek tek bu üreticilerimizi tespit edip sms yoluyla tekrar hatırlatma yapıyoruz. Ayrıca gerek sosyal medya aracılığıyla gerekse web sitesinde duyurularımızla ulaşıyoruz. Buradan basın aracılığıyla da üreticilerimize tekrar seslenmek istiyorum. Bir mağduriyet yaşamamaları adına %50 hibe ile aldıkları makine ekipmanın ödeme evraklarını İl Müdürlüğümüze teslim etmelerini rica ediyorum. Tüm üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Haber: Ağustos GERÇE