Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da üreticiler destekleniyor, üretim artıyor

Aksaray Tarım İl Müdürlüğü

Aksaray Tarım İl Müdürlüğü tarafından üreticilere teknik destek sağlandığı tarlalarda 2, % 70 hibeli verilen seralarda ise 3 ürün alınıyor.

       

2023 yılı içerisinde üreticilere verilen desteklemelerle üretimi arttırmayı hedefleyen Tarım İl Müdürlüğü, Aksaray’da ürün çeşitliliğini de arttırmayı hedefliyor.
Devlet desteklemeleriyle üreticileri üretime teşvik ediliyor. Aksaray ilinde verilen teknik destek sağlanan tarlalarda ve %70 hibeli seralarda üretime katkı sağlıyor. Aksaray ilinde sebze üretiminde çeşitliliğe varılarak Brokoli ve Brüksel Lahanası da üretime dahil edilerek yetiştiriliyor.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Aksaray’da çiftçiler üretime teşvik edilerek ekonomiye ve üretime katkı sağlanmasını hedeflenirken çiftçilerin ihtiyaçlarına yönelik talepleri karşılanmaya devam ediyor. Aksaray ilinde tarımsal faaliyetler de üst sıralara yükselirken alternatif ürün çeşitliliğine de gidiliyor.
Tarım İl Müdürlüğü tarafından çiftçileri üretime teşvik eden desteklerle il genelinde teknik destek sağlanan tarladan 2 ürün, % 70 hibeli verilen seralarda ise 3 ürün alınmaya başladı. Aksaray’da üretim artarken alternatif ürün çeşitliliğinde yenilikçi yaklaşımlarla ürün yelpazesi genişliyor.
Haber: Fatma Altınok