Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Uluırmak Kanalı Temizliği Patlak Verdi: Duyarlı Olmazsak Sonuçları Ağır Olacak!

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar kapsamında Uluırmak Kanalı temizliği yapılıyor. Belediye Başkanı Dinçer ise yapılan temizlik çalışmalarının sürdürülebilir kılınması adına, vatandaşları çevreye karşı duyarlı olmaya davet etti.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediye personelleri şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında Uluırmak Kanalında temizlik çalışması yaptı. Şehrin en merkezi ve kalabalık yerlerinden birisi olarak ön plana çıkan Uluırmak’ta daha temiz bir çevre için çalışmalar yapılırken, konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Temiz, sağlıklı ve huzurlu bir Aksaray için sahadayız. Ekiplerimiz; Uluırmak Kanal Temizliği çalışmalarını gerçekleştiriyor. Lütfen duyarlı olalım, çevremizi temiz tutalım” sözlerine yer verdi.

Belediye tarafından yapılan bu çalışmalar Aksaray’da sosyal alanların daha temiz olması bakımından önem arz ederken, belediye ekiplerinin yanı sıra vatandaşlara da iş düşüyor. Belediye Başkanı Dinçer, çevrenin temiz tutulması adına vatandaşları duyarlı olmaya davet ediyor.

Ağustos Gerçe