Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da U13 Ligi’nde ikinci hafta heyecanı nasıl tamamlandı?

  Aksaray U13 Ligi’nin

 

Aksaray U13 Ligi’nin ikinci haftası, oynanan dört karşılaşma ile sona erdi. Bu haftada toplamda 18 gol kaydedilirken, üç takım galibiyet sevinci yaşadı ve bir karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Haftanın en farklı galibiyetini Aksaray Belediyespor elde etti. Aksaray Belediyespor, rakibi Aksaray Gücüspor’u 8-0 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı. İlk haftayı lider tamamlayan Ekecikspor ise, ligin ikinci haftasında karşılaştığı Eğitim Gençlikspor’u 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Bu galibiyetle Ekecikspor, puanını 6’ya yükseltti ve rakip filelere toplamda 15 gol attı. Ekecikspor, iki haftada da kalesini gole kapatmayı başardı. Eğitim Gençlikspor ise galibiyet hasretini iki maça çıkardı.

Anadolu Gençler Kulübü, ikinci hafta karşılaşmasında Kılıçaslan takımını 4-0 yenerek üç puanı kazandı. İlk haftada Osmanlı Futbol Kulübü’nü mağlup eden Anadolu Gençler Kulübü, ikinci haftada da galip gelerek puanını 6’ya yükseltti ve Ekecikspor ile zirveyi paylaştı. Anadolu Gençler Kulübü, ligin üçüncü haftasında galibiyeti bulunmayan Aksaray Gücüspor’u konuk edecek.

Osmanlı Futbol Kulübü ile Aksaray 68spor ise ikinci haftada karşı karşıya geldi. Karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kalan takımlar, sahadan birer puanla ayrıldı. Aksaray 68spor, puanını 4’e yükseltirken, Osmanlı Futbol Kulübü ilk puanını almış oldu.

Ligin üçüncü haftasında Aksaray 68spor, Kılıçaslan ile karşılaşacakken, Osmanlı Futbol Kulübü ise Eğitim Gençlikspor ile mücadele edecek.

2’inci haftanın sonuçları;

Aksaray Belediyespor 8-0 Aksaray Gücüspor
Ekecikspor 4-0 Eğitim Gençlikspor
Anadolu Gençler Kulübü 4-0 Kılıçaslan
Osmanlı Futbol Kulübü 1-1 Aksaray 68spor

Aksaray U13 Ligi’nde ikinci haftayı geride bırakırken, heyecan dolu maçlar ve bol gollü karşılaşmalar izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Üçüncü haftada da aynı heyecan ve mücadele devam edecek.

Ağustos Gerçe

Aksaray'da emniyet ekiplerine yönelik moral
Sıradaki Haber İçişleri Bakanlığı’nın Desteklediği Etkinlik: Aksaray Polisine Moral Dopingi!