Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da U13 Ligi’nde 3. Hafta nasıl tamamlandı?

Aksaray U13 Ligi’nin 3. haftası, Dağılgan Spor Tesisleri’nde oynanan iki karşılaşma ile tamamlandı. Heyecan dolu müsabakalar sonucunda Eğitim Gençlikspor ve Aksaray 68spor haftayı galibiyetle kapatmayı başardı.

Aksaray U13 Ligi'nin 3.

 

Günün ilk karşılaşmasında, Eğitim Gençlikspor ile Aksaray Osmanlı Futbol Kulübü karşı karşıya geldi. Pozisyonu bol ama gol yollarında etkisiz iki takımın mücadelesinde, Eğitim Gençlikspor ikinci yarıda bulduğu tek golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetle Eğitim Gençlikspor ilk 3 puanını alarak puan cetvelinde 5. sıraya yükseldi. Aksaray Osmanlıspor ise 2 puanla 6. sırada kaldı.

Günün ikinci karşılaşmasında, Aksaray 68spor ve Kılıçaslanspor kozlarını paylaştı. Aksaray 68spor, üstün bir oyun sergileyerek rakibini 6-0 mağlup etti. Bu sonuçla Aksaray 68spor puanını 6’ya çıkararak 4. sıraya yerleşti. Kılıçaslanspor ise henüz galibiyetle tanışamayan iki takımdan biri olarak ligde zor günler geçiriyor.

Aksaray U 13 Ligi’nde 4. hafta, bugün oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. Dağılgan Spor Tesisleri’nde oynanacak müsabakalar büyük heyecana sahne olacak.

4.hafta, zirveyi paylaşan Ekecikspor ile Anadolu Gençler takımlarının derbi mücadelesine sahne olacak. 9 puanla zirvede yer alan iki takım, Dağılgan 1 No’lu sentetik sahada saat 19:30’da karşı karşıya gelecekler. Bu kritik maç, zirve yarışında büyük önem taşıyor.

Diğer karşılaşmalarda ise Aksaray 68spor, Aksaray Gücüspor ile mücadele edecek. Eğitim Gençlikspor ise Aksaray Belediyespor karşısında puan arayacak. Kılıçaslanspor, Aksaray Osmanlı Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Aksaray U13 Ligi’nde 4. haftanın maç programı:

Ekecikspor – Anadolu Gençler:

Aksaray 68spor – Aksaray Gücüspor

Eğitim Gençlikspor – Aksaray Belediyespor

Kılıçaslanspor – Aksaray Osmanlı Futbol Kulübü

Ligin heyecan dolu mücadelesi, bu hafta da birbirinden çekişmeli maçlara sahne olacak. Takımların performansları ve puan durumları, ilerleyen haftalar için büyük önem taşıyor.

Ağustos Gerçe

Kaymakam Balak Doğaya Aşık Eller
Sıradaki Haber Kaymakam Balak’tan Kadın İstihdamına Dev Destek: “Doğaya Aşık Eller Üretiyor” Projesiyle Yeni Tesisler Yolda!