Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da U13 Heyecanı Başladı

Aksaray U13 Ligi, dört

Aksaray U13 Ligi, dört heyecan verici karşılaşma ile start aldı. İlk hafta maçlarında toplam 31 gol atıldı. Haftanın en farklı galibiyetini Ekecikspor elde etti ve gol averajıyla liderlik koltuğuna oturdu. İşte ilk hafta maçlarının detayları:

Dağılgan Bir Nolu Sentetik Saha’da saat 17.00’de başlayan karşılaşmada Ekecikspor, Aksaray Gücüspor’u 11-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Ekecikspor, bu rahat galibiyetle üç puanı hanesine yazdırarak ilk haftayı lider olarak tamamladı. İkinci haftada Ekecikspor, Eğitim Gençlikspor ile karşılaşacak.

Dağılgan İki Nolu Sentetik Saha’da saat 18.00’de oynanan karşılaşmada, Anadolu Gençler Futbol Kulübü, Osmanlı Futbol Kulübü’nü 5-2 mağlup etti. Zaman zaman zorlanmalarına rağmen daha az hata yapan ve gol pozisyonlarını iyi değerlendiren Anadolu Gençler FK, haftayı galibiyetle kapattı. Anadolu Gençler, ikinci haftada Kılıçaslanspor ile karşılaşacak.

Saat 19.00’da Dağılgan Bir Nolu Sentetik Saha’da oynanan maçta Aksaray Belediyespor, Kılıçaslanspor’u 6-2 yenerek üç puanı aldı. İkinci haftada Aksaray Belediyespor, Aksaray Gücüspor’u konuk edecek.

İlk haftanın son karşılaşması saat 20.00’de Dağılgan İki Nolu Sentetik Saha’da oynandı. Aksaray 68spor, Eğitim Gençlikspor’u 5-0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. İkinci haftada Aksaray 68spor, Osmanlı Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

İkinci Hafta Maçları

Aksaray U13 Ligi’nin ikinci haftasında şu maçlar oynanacak:

  • Ekecikspor – Eğitim Gençlikspor
  • Aksaray 68spor – Osmanlı Futbol Kulübü
  • Aksaray Belediyespor – Aksaray Gücüspor
  • Anadolu Gençler FK – Kılıçaslanspor

 

Ağustos Gerçe

 

Dünyanın en zehirli örümceği Aksaray’da
Sıradaki Haber Aksaray TOKİ’de zehirli örümcek paniği;Elleri ile besledi: işte o anlar!