Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Trafik Sorununa Son! Ebulfeyz Elçibey Caddesi Yenileniyor

Aksaray Belediye Başkanı olarak görevini icra eden Evren Dinçer, şehir içerisindeki idari çalışmaların yanı sıra, farklı noktalarda gerçekleşen projeleri de yerinde takip ediyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer bu kez de Ebulfeyz Elçibey Caddesinde yapımı devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Aksaray Belediye Başkanı olarak

Aksaray’da şehrin en işlek caddesi olarak bilinen Ebulfeyz Elçibey Caddesinde altyapı ve üstyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında şehrin trafik sorununun en az seviyeye indirilmesi hedefleniyor.

Kafeler Caddesi olarak bilinen Ebulfeyz Elçibey Caddesine çalışmaları takip etmek amacıyla giden Belediye Başkanı Dinçer, buradaki çalışmalarını sürdüren ekiplerden gidişat hakkında bilgi aldı ve istişarelerde bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Gün içinde devam eden projelerimize zaman ayırıyor, hepsini adım adım takip ediyorum. Ebulfeyz Elçibey Caddemizde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerimizden bilgiler aldık. En kısa zamanda tamamlayarak ışıl ışıl, pırıl pırıl bir caddeyi daha hizmete açacağız. Şimdiden esnaflarımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Ağustos Gerçe