Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da TOKİ Müjdeyi verdi; 158 konutu hak sahiplerine teslim edecek!

Sultanhanı 3. Etap TOKİ

Sultanhanı 3. Etap TOKİ konutları hak sahiplerine teslim edilecek.

Sultanhanı’da hayat bulan TOKİ’nin 3. Etap konutlarına dair heyecan verici bir gelişme daha yaşanıyor.

TOKİ yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Sultanhanı 3. Etap TOKİ Konutlarının sahiplerine teslim edilmesinin yaklaştığı müjdesi verildi.

Sultanhanı’nın bu yeni konut projesi, 158 adet modern ve konforlu konutu içeriyor. Proje kapsamında yer alan bu konutlar, 30 Ekim ile 10 Kasım 2023 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek. Teslim işlemleri, Üçer Müşavir Mühendislik A.Ş. tarafından Sultanhanı 3. Etap konut projesi şantiyesinde gerçekleştirilecek.

Ayrıca, 3065 sayılı KDV Kanunu gereği doğacak Katma Değer Vergisi tutarının, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından otomatik olarak konut alıcılarının hesaplarından tahsil edileceği bildirildi.

Teslim işlemi sırasında hak sahiplerinin getirmesi gereken belgeler de açıklandı.

İşte istenen belgeler; nüfus cüzdanı, konut vekaletnamesi (varsa), ve KDV ödemesi için gereken bilgileri içeren belgeler bulunmaktadır.

Konut teslimlerinde eksik belge olmaması belirtilirken, eksiklik olması durumunda teslim işlemi gerçekleştirilmeyeceği bildirildi.

Sultanhanı 3. Etap TOKİ Konutları, yeni sahiplerine mutlu ve sağlıklı bir yaşam sunmak için hazır.

Sultanhanı 3. Etap TOKİ Konutları’nın teslim edilmesi, bölge sakinleri için heyecan verici bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Bu yeni konutlar, Sultanhanı’nın gelişen konut ihtiyacına modern ve rahat bir çözüm sunuyor.

Haber: Ağustos Gerçe