Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da tohumda kalite seferberliği! Sertifikalı üreticilere yakın takip

Aksaray Tarım ve Orman

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bağlı Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde faaliyet gösteren sertifikalı tohum üreticisi firmalarına yönelik ziyaretler devam ediyor.

Aksaray’da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından devam eden çalışmalar kapsamında Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünde görev yapan tohum kontrolörleri tarafından sertifikalı tohum üreticisi firmalarından numune alım çalışmaları devam ediyor.

Aksaray’da tarım ve hayvancılık alanında yürütülen çalışmalarla birlikte üreticilere katkı sağlayacak çalışmalara yer verilmeye devam ediyor. İl Müdürlüğüne bağlı Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından numune alım çalışmaları yürütülüyor. Böylelikle tohumda kalite ve güvenceye yer veriliyor.

Bu kapsamda tohum üreticileri desteklenerek üretim güçlendiriliyor. Gerçekleşen çalışmalarla birlikte iş ve işleyişler kontrol altında tutuluyor. Tohum üreticisi firmalarından numune alım çalışmaları ile üreticilere kolaylık sağlanıyor.

Fatma Altınok