Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Tohum Festivali heyecanı başlıyor

Aksaray’da Ziraat Odası koordinesinde

Aksaray’da Ziraat Odası koordinesinde Tohum Festivali gerçekleşecek. Birçok tarla tohumunun sergileneceği bu festivale, Aksaray ve civar illerdeki üreticilerin yoğun katılım sağlaması bekleniyor.

Aksaray Ziraat Odası tarafından, bine yakın; arpa, buğday, çavdar, yonca, tritikale ve pek çok tarla tohumunun sergileneceği Aksaray Tohum Festivali, 19 Eylül Salı günü başlıyor. Aksaray Ziraat Odası Hizmet Binası Bahçesinde gerçekleşecek olan Tohum Festivali 19-20 Eylül tarihlerinde üreticiler ve Aksaraylı vatandaşların ziyaretine açık olacak.

19-20 Eylül tarihlerinde saat 10.00’da başlayacak olan Tohum Festivali’nde, tohum işletmeleri de stantları ile yer alacak. Festival kapsamında, Tarım Kredi Kooperatifi ve Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü stantları da bulunacak. Üreticiler ve vatandaşlar, pek çok tarım tohumuna sahip olmak ve bilgi almak için 19-20 Eylül tarihlerinde Aksaray Ziraat Odası Hizmet Binası Bahçesinde gerçekleşecek olan bu festivali ziyaret edebilecek.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, “Tüm çiftçilerimizi, üreticilerimizi 19-20 Eylül tarihlerinde hizmet binamız bahçesinde gerçekleşecek olan Tohum Festivaline bekliyorum. Aksaray üretecek Türkiye kazanacak” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe