Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da tedbirler arttırılıyor; İl Trafik Komisyonu Toplantısı yapıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında İl Trafik Komisyonu Toplantısı, gerçekleşti. Aksaray Valiliğini ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı, Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı ve ilgili amirler katıldı.
Aksaray’da trafikte yaşanan sorunları, olası kazaları ve yaya önceliğinin ele alındığı toplantıda, okullarda sokakta, araçların trafik kurallarına uyması durumu masaya yatırıldı.
Kazaların en aza indirilmesi ve denetimlerin arttırılması yönünde istişare eden heyet, okul giriş ve çıkışlarında öğrencilerin kazalara karışmaması adına önemle alınması için görüşme yapıldı.
Araç sürücülerinin trafik kurallarını ihlal etmemeleri adına trafik ekipleri tarafından oluşturulan denetimlerin sıklaştırılması ve sürücülerin kendi ve başkalarının canlarını tehlikeye sokmamaları adına yapılması gerekeneler ele alındı.
Aksaray’da trafik kazalarını en aza indirmek, kural ihlallerini engellemek, okul giriş ve çıkışlarının daha güveliği hale getirilmesi adına istişarelerde bulunuldu.

Haber: Fatma Altınok