Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Tarım Ticaret Merkezinin son tapuları verildi

Türkiye’nin en büyük Tarım

Türkiye’nin en büyük Tarım Ticaret Merkezinin tapularını son gurupta aldı

Aksaray Ticaret Borsa Başkanı Hamit Özkök önderliğinde son grup tapu dağıtımını gerçekleştirdi. Türkiye’nin en büyük Tarım Ticaret Merkezinin son grup tarımsal depo sahipleri de tapularına kavuştu.

Geçtiğimiz aylarda 2. Etap tarımsal depo sahiplerinin tapularının verilme heyecanı yaşanmıştı. Son etap için yine aynı heyecanı ve gururu yaşayan Ticaret Borsası Başkanı Özkök konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Türkiye’nin en büyük Tarım Ticaret Merkezinin son etap tarımsal depo sahiplerinin tapularını teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Yapılan her proje istihdam, tarımsal aksiyon, kaliteli üretim pazar bulabilmeyi de peşinden getiriyor. Şehrimiz daha birçok proje kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Hak sahiplerine, ailelerine, borsamıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun diyerek tek tek kendi elleri ile Aksaray Tapu Müdürlüğünden verilen tapular işletme sahiplerine teslim etti.” dedi.

         

Büyüyen ve gelişen Aksaray için her alanda çalışmalar devam ederken Aksaray Ticaret Borsası Odası Başkanı Özkök, dev projeler Aksaray’da hayat bulmaya devam ediyor. Bu işletmeler de yüzlerce insana istihdam sağlayacak bu Aksaray için büyük bir onur. Aksaray’ı ileri götürmek adına her türlü çalışmaları yapacağız.” dedi.

Tapu Müdürlüğüne tapularını almak için gelen tapu sahipleri, Ticaret Borsası Başkanı Özkök’e teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok

Başvuru ve Satış Tarihleri Belli
Sıradaki Haber Aksaray’da dahil, TOKİ 35 ilde 302 arsayı satışa sunuyor