Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Sürpriz İttifak; O Parti Hangi Partinin Adayını Destekleyecek!

Gelecek Partisi Aksaray İl

Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Gafur Yıldız, DEVA Partisi adayı Necati Coşkuner’i destekleyeceklerini duyurdu.

Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Gafur Yıldız, yerel seçimlerde DEVA Partisi adayı Necati Coşkuner’e destek vereceklerini açıkladı. Bu karar, genel merkez düzeyinde alınan bir görüşmenin sonucunda ortaya çıktığı bildirildi.

Aksaray’da yerel seçim atmosferi hareketleniyor. Gelecek Partisi, Aksaray İl Başkanı Gafur Yıldız önderliğinde, DEVA Partisi adayı Necati Coşkuner’i destekleme kararı aldıklarını duyurdu. Bu karar, genel merkezler düzeyinde yapılan görüşmelerin sonucunda ortaya çıktığı bildirildi.

Gelecek Partisi, daha önce Aksaray’da kendi adayını çıkarmama kararı almıştı. Ancak, DEVA Partisi’nin adayı Necati Coşkuner’e destek verme kararı alındı. Bu karar, yerel seçimlerde stratejik bir ittifakın habercisi olarak görülüyor.

Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Gafur Yıldız, yaptığı açıklamada, “DEVA Partisi adayı Necati Coşkuner’i destekleme kararı aldık. Bu karar, genel merkezlerimizin yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda alınmıştır. Aksaray için en doğru adayın Necati Coşkuner olduğuna inanıyoruz ve bu doğrultuda destek vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Yerel seçimler öncesinde siyasi partiler arasında gerçekleşen bu ittifak, Aksaray’da siyasi dengeleri değiştirebilecek öneme sahip. DEVA Partisi adayı Necati Coşkuner’in bu destekle birlikte seçim sürecindeki ivmesi ve potansiyeli daha da artabilir. Haber; Hakan Hidayet Deniz