Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da “Su Verimliliği Seferberliği” kapsamında ilkokul öğrencilerine eğitim verildi

Aksaray’da “Su Verimliliği Seferberliği”

Aksaray’da “Su Verimliliği Seferberliği” kapsamında Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürlüğü personelleri Akin İlkokulu öğrencilerine suyun israf edilmemesi konusunda bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla eğitim verdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından koordine edilen “Su Verimliliği Seferberliği” çalışmaları Aksaray ilinde de sürdürülüyor.

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bağlı Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürlüğü personelleri tarafından Akin İlkokulu öğrencilerine eğitim verildi.

31 Ocak 2023 tarihinde ulusa ölçekte başlatılan Su Verimliliği Seferberliği” projesi kapsamında değişen iklim koşulları, su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirliği sağlanması amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda ülke genelinde yürütülüyor.

Bu kapsamda; Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürlüğü personelleri Akin İlkokulu öğrencilerine Su Verimliliği Seferberliği” kapsamında suyun insan ve diğer tüm canlıların hayatındaki öneme değinilerek dikkat çekildi.

İlkokulu öğrencilerin suyu israf etmemeleri konusunda bilinçli olmaları gerektiğini vurgulayarak yaşanabilir hayatın olması için suyu şimdiden koruyup israfın engellenmesi adına eğitim verildi.

Haber: Fatma Altınok