Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Somuncu Baba Külliyesi duygusal bir cenaze törenine ev sahipliği yaptı!

Kıbrıs Gazisi İsmail Sarıkaya,

Kıbrıs Gazisi İsmail Sarıkaya, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Aksaray Somuncu Baba Külliyesi, bugün duygusal bir cenaze törenine ev sahipliği yaptı.

Kıbrıs gazisi İsmail Sarıkaya, vefatının ardından Somuncu Baba Külliyesi’nde düzenlenen askeri cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Törene Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sivil toplum kuruluşları başkanları ve gazinin yakınları katıldı. Katılımcılar, İsmail Sarıkaya’nın vatanına olan sadakatini ve Kıbrıs’taki kahramanca görevini anarken duygusal anlar yaşandı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, törenden sonra yaptığı açıklamada, “Gazimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kendisi vatanı için canını feda etmiş bir kahramandır.

Şehit ve gazilerimize minnettarız. Ay yıldızlı bayrağımız vatanımızın üzerinde ilelebet dalgalansın diye hayatını ortaya koyan tüm şehitlerimize ve gazilere minnet borçluyuz.” dedi.

İsmail Sarıkaya, Kıbrıs’taki görevi sırasında gösterdiği cesaret ve vatanseverlikle tanınan bir kahraman olarak anılmaya devam edecek. Yakınları ve sevenleri, onun vatan için verdiği bu büyük fedakarlığı asla unutmayacaklar.

Cenaze töreni, duygusal anlarla dolu bir şekilde sona erdi. İsmail Sarıkaya, vatanına olan bağlılığı ve kahramanlığı ile her zaman hatırlanacak.

Haber : Fatma Altınok