Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da şok edici olay: Yeni doğmuş bebek işyerinin kapısına bırakıldı!

Aksaray’da, eşinden ayrılan R.T.’nin yeni doğmuş bebeği, eski kayınvalidesi tarafından “Çocuğuna kendin bak” diyerek işyerinin kapısına bırakıldı.

Aksaray’da, eşinden ayrılan R.T.’nin

Aksaray Aratol Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bir işyerinin kapısına bırakılan yeni doğmuş bebek, çevredeki vatandaşların dikkati sayesinde fark edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, bebeği hastaneye naklederken olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Aksaray’ın Aratol Mahallesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eşinden ayrılan 25 yaşındaki R. T., boşandığı esnada hamile olan eşinin çocuğu doğduktan sonra, eski kayınvalidesi tarafından “Çocuğuna kendin bak” diyerek işyerinin kapısına bırakıldı. Olay sonrası kayıplara karışan eski kayınvalide, çevredeki vatandaşların ihbarı ile ortaya çıkan olayda izini kaybettirdi.

Durumu fark eden vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yeni doğmuş bebeği Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Servisi’ne sevk etti. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, bebeği bırakan şahsın bulunması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olayla ilgili konuşan çevredeki bir esnaf, “Bebeği kapının önünde bulduk. Ne yapacağımızı şaşırdık, hemen yetkililere haber verdik” dedi. Polis ekiplerinin, kaçan şahsın izini sürmek için güvenlik kameralarını incelediği ve tanık ifadelerine başvurduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Fatma Altınok