Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da siyasi arenada çarpıcı buluşma!

Cumhuriyet Halk Partisi ve

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti Temsilcileri Toplantıda Bir Araya Geldi

Aksaray’da gerçekleşen önemli bir toplantı, siyaset arenasında dikkat çekici bir gelişmeye sahne oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler Sorumlusu, eski İl Başkanları’ndan Ali Abbas Ertürk ve 27. dönem İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Aksaraylıların merakla beklediği bir buluşmada bir araya geldi.

Toplantı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bilal Özdemir, eski İl Başkanı Hacı Ali Keleş, Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, İYİ Parti’nin eski Merkez İlçe Başkanı Polat Açıkgöz, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Adayı adayı Ali Karakuş ve Makina Mühendisi Serdar Boysak ve Korakova köyü Muhtar adayı Üçler Karakuş’un da katılımıyla Ali Karakuş’un ofisinde gerçekleşti.

Toplantının ana gündemi, Aksaray siyaseti ve yerel seçimlere 25 gün kala partiler arasındaki işbirliği olasılığıydı. Özellikle, İYİ Parti’nin 27. dönem Milletvekili Ayhan Erel’in geçmişte Cumhuriyet Halk Partisi’nin de oylarıyla seçilmiş olması, partiler arasında bir işbirliği beklentisini gündeme getirdi.

Detaylı bir açıklama yapılmamış olsa da, bu buluşma Aksaraylılar arasında büyük merak uyandırdı. Toplantıda neler konuşulduğu ve partilerin yerel seçim stratejileri, Aksaray siyasetinin yakından takip edilen gelişmeleri arasında yer almaya devam ediyor.

Haber: Hakan Hidayet Deniz