Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da şehrin çehresi yeşillendirme ve doğal taşlar ile değiştiriliyor

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar arasında yer alan yeşillendirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehir içerisindeki yeşil alan sayısını arttırmak isteyen Aksaray Belediyesi, bu kapsamda ağaç dikimi ve şehrin modern havasını kazandırmak için ise dekoratif taş çalışmalarını sürdürüyor.                      

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray’da şehrin farklı noktalarında çalışmalar icra eden Aksaray Belediyesi, bu kapsamda düzenli olarak ağaçlandırma çalışması yapmasının yanış ıra, yeşil alanların düzenlenmesi gibi modern şehir imajı çalışmalarını da vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.

Aksaray’ın en işlek alanlarından bir tanesi olarak ön plana çıkan şehirlerarası otobüs terminalinde çalışmalarını gerçekleştiren Aksaray Belediyesi personelleri, bu kapsamda daha estetik bir çevre yapısı oluşturmayı hedefliyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Modern ve doğayla uyumlu bir terminal için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Daha yeşil ve estetik bir çevre için terminalimizde ağaç dikme ve yeşil alan öncesi tesviye çalışmalarına başladık. Ayrıca, terminal alanımızı güzelleştirecek dekoratif taş çalışmalarını da sürdürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yapılan bu çalışmalar, şehrin çehresinin değişmesi, daha modern ve yeşil alan sayısının daha fazla olduğu bölgelerin sayısının artması bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe