Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Şehitlik Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer önderliğinde kısa zaman önce hizmete açılan Şehitlik Müzesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Vatanı ve ülkesi için yaşamını kaybeden şehitlerin anılarını yaşatmak, hayat hikâyelerini paylaşmak amacıyla hizmete kazandırılan Şehitlik Müzesi, Aksaray halkı tarafından oldukça ilgi görüyor.

Şehitlik Müzesinde, şehitlerin geri de bıraktığı anıların yanı sıra, onlara ait olan eşyalar ziyaretçilerin oldukça dikkatini çekiyor. Şehitlerin hayat hikayelerinin yer aldığı müze görülmeye değer kılınıyor.

Şehitlik Müzesi Aksaray’ın şehir merkezinde Kılıçarslan Mahallesi Ervah Kabristanlığı bölgesinde yer alıyor. Ulaşımı kolay olan şehitlik müzesi kısa zaman içerisinde ziyaretçi akınına uğradı.

Şehitlik Müze içerisinde 15 Temmuz şehitleri koridoru, sinevizyon odası, anı odası, şehitler koridoru bulunuyor. Şehitlerin isimlerinin yer almasıyla birlikte hayat hikâyelerini barındırıyor. Şehitlerin özel eşyalarına ev sahipliği yapan müzede şehitlere ait birçok hikaye, eşya sergileniyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, “Bu toprakları bize vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi de müzemizin ziyaretine davet ediyoruz” dedi.

Fatma Altınok 

Araç sahiplerine büyük şok! Türkiye
Sıradaki Haber Aksaray’da tüm benzin istasyonlarında yasaklandı: Kimse parasıyla alamayacak!