Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Seçim Öncesi Kulisler Karıştı; Siyasi Arenada Beklenmedik İttifak!

Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Belediye

Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Necati Belgemen’i Ziyaret EttiSpot: Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen’i ziyaret ederek geçmiş hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Eskil’in Belediye Başkanı Necati Belgemen, Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Zavlak’ı ağırladı. Ziyarette İlçe Başkanı Bayram Yalvaç ve teşkilat mensupları da hazır bulundu.Milletvekili Altınsoy, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen’in görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Altınsoy, “Belediye Başkanlık döneminde verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Rabbim kendisinden razı olsun.” ifadelerini kullandı.Ziyaret sırasında geçmiş dönemde yapılan çalışmalar ve ilçenin geleceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İlçe halkının beklentileri ve ihtiyaçları da masaya yatırılarak, gelecek dönemde yapılacak projeler ve hizmetler ele alındı. Bu buluşma, ilçenin geleceği için yapılan işbirliği ve dayanışmanın bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Haber; Avni Kuru