Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Seçim Güvenliği İçin Toplantı: Tedbirler Masaya Yatırıldı!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında İl Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleşti.  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine yönelik alınacak olan tedbirler masaya yatırıldı.

Yerel seçilerde Aksaray genelinde alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda, huzur ve güvenliğin sağlanması adına seçim günü ve sonrasında alınacak tedbirler hakkında il ve ilçelerde yürütülmesi hedeflenen çalışmalar ele alındı.

Vali Kumbuzoğlu, Aksaray’ın tüm ilçelerinde seçim güvenliği toplantısının yapılmasını ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK)  tarafından uygulanması gereken kurallar hakkında bilgiler verdi.

Seçim günü Aksaray merkez ve ilçelerde herhangi bir sorunla karşılaşmak vatandaşların huzur ve güvenliğini tehlikeye atacak bir olay yaşanamaması adına ilgili kurumlara talimat verdi.

Vali Kumbuzoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, İl Seçim Kurulu Başkanı Gökhan Oflaz,  Vali Yardımcıları Kaymakamlar ve ilgili Kurum Müdürleri katılım sağladı.

Haber: Fatma Altınok