Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da seçim çalışmaları; CHP heyeti, toplantıda hedeflenen çalışmaları masaya yatırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, İl Başkanı Bilal Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, Kadın Kolları Başkanı Elif Gökkuş ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte toplantı gerçekleştirildi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan Demir, adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana saha çalışmalarıyla sık sık gündeme geliyor. Siyasi arenada yaşanan hareketlilikle birlikte kamuoyunda merakla beklenen yerel seçimler heyecanı sürüyor.

Belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte yürütülen çalışmaların ele alındığı toplantıda, Aksaray şehri için hedeflenen plan ve projeler değerlendirilirdi. Seçimlere hızlı bir şekilde hazırlık yapan CHP heyeti, “Bir hayalim var” mottosuyla Aksaray’ın geleceğine yönelik planlanan projeler üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Belediye Başkan adayı Demir ve belediye meclis üyesi adayları çalışmaların programlandığı toplantıda, yapılması hedeflenen proje ve çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulundu.

CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir toplantıya yönelik yapığı açıklamasında, “ Belediye Meclis Üyesi adaylarımızla çalışmalarımızı programladığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İl Başkanımız Bilal Özdemir, Merkez İlçe Başkanımız Sibel Altınpınar, Kadın Kolları Başkanımız Elif Gökkuş ve Belediye Meclis Üyesi adaylarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok