Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da seçim atmosferi hareketleniyor; Servisçiler ve Taşımacılar Derneği Karacaer’i ziyaret etti

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer’i, Servisçiler ve Taşımacılar Derneği ziyaret etti. Servisçiler ve Taşımacılar Derneği Başkanı Emrah Öztürk ve beraberindeki heyet Karacaer’i ofisinde ziyaret etti.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecanı sürüyor.
Seçim çalışmaları kapsamında sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Karacaer, bunun yanı sıra Aksaray’da faaliyet gösteren kurum ve kurlularla da bir araya geliyor.
Servisçiler ve Taşımacılar Derneği Başkanı Emrah Öztürk ve beraberindeki heyetle bir araya gelen Karacaer, onların sorun ve taleplerini dinledi. Servisçilerin yaşadıkları sorunlara çözüm bulma noktasında görüşen Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında hedeflediği projeler hakkında bahsetti.
Karacaer, Servisçiler ve Taşımacılar Derneği Başkanı Emrah Öztürk ve beraberindeki heyete, nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Haber. Fatma Altınok