Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Seçim Arenası Sıcak; STK Başkanlarıyla Stratejik Buluşma!

Ak Parti Aksaray Teşkilatı,

Ak Parti Aksaray Teşkilatı, sivil toplum kuruluşları (STK)  ziyareti gerçekleştiriliyor. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Doğan Ceylan ve Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı ziyaret etti.

Aksaray mevcut belediye başkanı ve ak parti belediye başkan adayı Dr. Evren Dinçer, Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve teşkilat üyeleri ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ve Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret eden isimler oldu.

Ak Parti Heyet, STK başkanları ile olan ziyaretinde Aksaray ilinde yürütülen çalışması ele aldı. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler Seçimlerine adım adım yaklaşılırken seçim çalışmaları kapsamında STK başkanları ile bir araya gelen Ak Parti heyeti, Aksaray’da faaliyet gösteren kuruluşların çalışmaları hakkında görüşme yaptı.

Yürütülen çalışmaların ve yapılması hedeflene projelerin ele alındığı ziyaretlerde, AK Parti teşkilatı tarafından istişarelerde bulunuldu.

Ak Parti heyeti misafirperverliklerinden dolayı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Doğan Ceylan ve Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’a teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok