Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Seçim Arenası Isınıyor: İYİ Parti Adayından Belediye İşçilerine Noter Tasdikli Taahhüt!

Tuğrul Karacaer, Aksaray Belediye

Tuğrul Karacaer, Aksaray Belediye çalışanlarına iş güvencesi ve haklarını noter onaylı taahhütlerle açıkladı!

Aksaray İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Aksaray Belediye çalışanlarına noter tasdikli taahhütte bulundu. Karacaer, belediye çalışanlarının haklarını ve iş güvencelerini garanti altına almak adına 7 önemli maddenin altına imza atarak belediye çalışanlarından destek istedi.

İşçi haklarına yönelik taahhütlerinde Karacaer, hiçbir belediye çalışanını işten çıkarmayacağını, görev yerlerini keyfi olarak değiştirmeyeceğini ve en düşük işçi maaşını 35.000 TL’ye çıkaracağını belirtti. Ayrıca, belediye çalışanlarının mesai ücretlerini zamanında ödeyeceğini ve sosyal haklarını eksiksiz karşılayacağını taahhüt etti. Karacaer, mevsimlik işçi statüsünde çalışanları daimi işçi statüsüne geçireceğini, yemek ücretlerini belirlenen rakamın altında bırakmayacağını ve toplu iş sözleşmelerinde enflasyon farkını dahil edeceğini vurguladı.

Aksaray’da belediye çalışanlarının haklarının korunması ve iş güvencelerinin sağlanması adına Tuğrul Karacaer’in bu taahhütleri, kamuoyunda büyük yankı uyandırırken 31 Mart 2024 seçimlerine sayılı günler kala diğer adayların nasıl bir çalışma yapacağı merak konusu olmaya başladı.

Haber: Fatma Altınok