Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Sanayi ve Endüstri Sektörü Buluşuyor: Büyük Fuar Başlıyor!

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve Aksaray Belediyesi organizasyonunda önemli bir etkinliğe imza atılıyor. 14-17 Ağustos tarihleri arasında Aksaray’da yapılacak olan Sanayi ve Endüstri Fuarı için geri sayım başladı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray’da sanayi ve endüstri alanında daha fazla ön plana çıkılmak istenmesinden ötürü şehir içerisinde önemli bir etkinlik yapılacak. Sanayi ve Endüstri Fuarı sayesinde ticaret içerisinde yer alan kişiler ve kurumlar bir araya gelecekler. İnovasyonun ve işbirliğinin buluşma noktası olan bu etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirerek geleceğe yön vermeyi hedefliyor.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından konu hakkında yapılan açıklama kapsamında; “Siz de bu heyecan verici etkinliği kaçırmamak ve sektördeki en son gelişmeleri yakından takip etmek için; [email protected] mail adresinden ve 05383333935 telefon numarasından irtibat kurarak kayıt olabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

Yapılacak olan bu etkinlik şehrin ticaret ve sanayi gücünü geliştirmek ve yeni gelişmelere uyum sağlamak bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe