Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da sabahları sis ve puslu gün; Sürücüler dikkat!

Aksaray’da meteorolojik durum netleşti.

Aksaray’da meteorolojik durum netleşti. Konya 8. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre, bölgede genel olarak parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis olabileceği uyarısında bulunuldu.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi öngörülen rüzgarlar, bölgeyi etkisi altına alacak.

Aksaray ve çevresinde de benzer bir durum öngörülüyor. İlçelere göre değişen sıcaklıklarla birlikte parçalı bulutlu bir gün geçirilmesi bekleniyor. Özellikle gece ve sabah saatlerinde meydana gelebilecek pus ve sis nedeniyle sürücülerin dikkatli olması tavsiye ediliyor.

Gün boyunca bölgede parçalı bulutlu hava hakim olacak. Meteoroloji yetkilileri, vatandaşların ani hava değişikliklerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Aksaray’da Parçalı bulutlu bir gün beklenirken, sıcaklıklar ilçelere göre değişkenlik gösteriyor.

Aksaray’da 17 derece, Ağaçören’de 12 derece, Eskil’de 15 derece, Gülağaç’ta 16 derece, Güzelyurt’ta 14 derece, Ortaköy’de 15 derece, Sarıyahşi’de 15 derece ve Sultanhanı’nda 16 derece sıcaklık öngörülüyor.

Haber: Ağustos Gerçe