Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da sabah namazında şaşırtan görüntü: Camiye sığmadı!

Aksaray İl Müftülüğü, Aksaray

Aksaray İl Müftülüğü, Aksaray Belediyesi, Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün işbirliğiyle Aksaray’da sabah namazı buluşması programı düzenlendi.

Aksaray’da gençlere yönelik düzenlen etkinlikler kapsamında Aksaray İl Müftülüğü tarafından harekete geçildi. Müftülük, Aksaray Belediyesi ve İl Müdürlerinin ortak çalışmaları sonucunda sabah namazı buluşması programı organize edildi.

Aksaray Karamanoğlu Ulu Caminin ev sahipliğinde gerçekleşen programda, İl Müftüsü Veysel Işıldar, namaz öncesi katılımcılarla sohbet etti. Sohbeti esnasında çocuk ve gençlerin camilerde olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Işıldar,  bir Hadis-i Şerifi hatırlattı.

Gençlerin ve çocukların oldukça yoğun katılım gösterdiği sabah namazı buluşması programında sohbetler edilerek dualar edildi. Daha sonra İl Müftüsü Işıldar, sabah namazını kıldırdı. Ardından dualar eşliğinde program sonlandı.

Programa katılım gösteren genç ve öğrencilere namazın ardından Aksaray Belediyesi tarafından çorba ikram edildi. İl Müftülüğü tarafından bu tür faaliyetlerin düzenlenmesine devam edileceği ön görülüyor.

Fatma Altınok