Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da sabah namazı buluşması etkinliğinde şehitler yad edildi

Aksaray’da şehitler için sabah

Aksaray’da şehitler için sabah namazında buluşma etkinliği düzenlenerek, dua edildi. Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şubesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi tarafından organize edilen sabah namazı etkinliği gerçekleşti.

Merkez Ulu Camii’nde gerçekleşen sabah namazı buluşması etkinliği, İl Müftüsü Veysel Işıldar önderliğinde gerçekleşti.  Çok sayıda kişinin katılım gösterdiği sabah namazı buluşması etkinliğinde manevi duygular yaşandı.

Merkez Ulu Camiinde gerçekleşen sabah namazı etkinliğine; Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şubesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi, MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, Teşkilat mensuplar ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

İl Müftüsü Işıldar sabah namazının ardından, geçtiğimiz günlerde yaşanan Pençe-Kilit Harekât bölgesinde ve Irak’ın kuzeyinde 12 askerin şehit edilmesi üzerine dua etti. 12 şehit ile birlikte şehit olan tüm askerlere dua eden İl Müftüsü Işıldar, şehit ailelerine sabır dileğinde bulundu.

Sabah namazının ardından yaptığı konuşmasında  Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar “Artık Türkiye eski kullandıkları emrinden çıkmayan ülke değil mazlumların umudu ve kendi kararlarını alabilen bir ülkedir o yüzden kullanamadıkları için kalleşce saldırılar düzenlemektedirler ama yıldıramayacaklar bu menfur saldırılar bizim İman gücümüzü ve milli hırsımızı daha da artırmaktadır, işte bizim iman ve milli değerlerimiz ayrılmaz parçamızdır “dedi.

Sabah namazı etkinliğinde manevi ve vatan sevgisini yoğun olduğu bir konuşma yapan İl Müftüsü Işıldar, şehit ve şehit ailelerine dua etmesiyle sonlandı.

İl Balkan Karataş namazın ardından yaptığı açıklamasında; “Bu vesileyle tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar, gazilerimize sağlıklı,  huzurlu ve uzun ömürler diliyoruz” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok