Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Robotik Kodlama Sınıfının açılışı yapıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret ederek Robotik Kodlama Sınıfının açılışını gerçekleştirdi.

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesinde hayırsever iş insanı hakan ülkü tarafından hayata geçirilen ve 2017 yılında vefat eden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Eren Koçaş’ın isminin verildiği Robotik Kodlama Sınıfının açılışı Vali Kumbuzoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşti.

Lise öğrencilerinin teknolojik ve bilimsel çalışmalara yatkın hale gelmesi ve öğrencilerin bilimsel ve teknolojik alanında eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Robotik Kodlama Sınıfının açılışında öğrencilerin mutlu olduğu anlar kameralara yansıdı.

Teknolojik gelişmeleri akından takip etmek amacıyla öğrencilere acılaşan sınıf açılışına Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Murat Görmez, okul idaresi ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrencilerin teknolojik ve bilimsel çalışmalara yakın hale gelmesi açısından önem taşıyan Robotik Kodlama Sınıfının, öğrencilerin gelişimine büyük ölçüde fırsat oluşturulacağı ön görülüyor.

Haber: Fatma Altınok