Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da özel bireyler önce eğlendi sonra tıraş oldu

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde yapılan önemli projeler arasında yer alan Engelsiz Yaşam Merkezi, özel bireylere ve ailelerine kolaylık sağlamaya devam ediyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Engelsiz Yaşam Merkezi içerisinde özel bireyler için çeşitli imkanların bulunmasının yanı sıra ailelerinin hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar da yer alıyor. Aksaray Belediyesi tarafından Vatandaşlarla sunulan mobil kuaför hizmeti desteği, bu kez de Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki özel bireyler ile buluştu.  Mobil kuaför desteği ile Aksaray’daki özel bireyleri tıraş eden belediye ekipleri, ailelerin yüzünün gülmesine katkıda bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Kalpler bir olduğunda sevginin aşamadığı hiçbir engel yoktur…Engelsiz Yaşam Merkezimizde önce etkinlik yaptık, daha sonra mobil kuaför ekiplerimiz kıymetli evlatlarımızı tıraş etti. Engelli ve özel kardeşlerimiz için böylesine güzel bir mekanı hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz” ifadelerine yer verdi.

Belediye tarafından organize edilen bu çalışma, özel bireylerin ihtiyaçlarının karşılanması ve ailelere yardımcı olunması bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe