Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da otomobil şarampole uçtu 1 ağır 2 yaralı

Aksaray-Konya kara yolunun 25.

Aksaray-Konya kara yolunun 25. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu biri ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Ecevit Özcan (49) idaresindeki 06 BOJ 406 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle meydana geldi. Kontrolden çıkan otomobil, şarampole uçarak devrildi.

Kazayı gören çevredeki sürücüler, durumu 112 Acil çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Daha sonra, yaralılar ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kazada, otomobil sürücüsü Ecevit Özcan ile araçta yolcu olarak bulunan Ferdi Ada (33) yaralandı. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Ferdi Ada’nın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kaza sonrasında jandarma, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Haber: Avni Kuru