Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Oto Lastik ve Rotbalans Fiyatları Belirlendi: İşte O Fiyatlar!

Aksaray Madeni Sanatkarlar ve

Aksaray Madeni Sanatkarlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin, Aksaray’da oto lastik ve rotbalans hizmetlerinde standart fiyatların belirlendiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, esnafın belirlediği fiyat tarifesi yönetim kurulu tarafından incelenerek onaylandı.

Aksaray Madeni Sanatkarlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin, Aksaray’da faaliyet gösteren oto lastik ve rotbalans esnafının fiyat tarifesini onayladı. Bu gelişme ile birlikte, Aksaraylı otomobil sahipleri artık oto lastik ve rotbalans hizmetlerinde net ve standart fiyatlarla karşılaşacaklar. Tekin, onaylanan fiyat tarifesinin esnaf ve vatandaşlar arasındaki ilişkileri güçlendireceğine inandığını belirterek vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla araçlarını istedikleri yerde tamir yaptıracaklarını belirtti.

Esnaf ve vatandaşlar, belirlenen fiyat tarifesinin şeffaf ve adil bir ticaret ortamı sağlayacağına dair umutlu. Bu kararın alınmasında emeği geçen Aksaray Madeni Sanatkarlar ve Tamirciler Esnaf Odası yönetimine ve başkanı Murat Tekin’e teşekkürlerini ileten, esnaf ve vatandaşlar bu yeni düzenleme ile tek fiyat üzerinden işlerini yapacaklarını ve yaptıracaklarını ifade ettiler.

Hafif Ticari ve Otomobillerde;

13-16 jant sökme takma- balans- (4 adet) 600 TL

Balans 4 lastik- 400 TL

Ön Rot Ayar-400 TL

JANT Düzelme (1 adet) – 500 TL

Minibüs –Kamyonet;

lastik tamiri (1 adet) -250 TL

Lastik Sökme takma (1 adet)- 200 TL

Otobüs – Kamyon- Tır – Ağır vasıta;

Lastik Tamiri (1 adet) -400 TL

Lastik sökme takma (1 adet) -300 TL

Haber: Fatma Altınok