Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da önemli buluşma; Güvenlik için güç birliği

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray İl Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Bekir Demir ve beraberindeki heyeti belediyede ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dinçer, şehrin huzur ve güvenliği için emniyet teşkilatıyla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray İl Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Bekir Demir ve beraberindeki heyeti belediyede misafir etti. Gerçekleşen ziyarette şehir güvenliği, kamu düzeni ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Dinçer, “Polis, huzurun ve güvenliğin teminatıdır. Aksaray İl Emniyet Müdürümüz Sayın Bekir Demir’i ve değerli heyetini belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Dinçer, emniyet teşkilatının Aksaray’ın daha güvenli ve yaşanabilir bir şehir olması adına verdiği katkılardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Emniyet teşkilatımızla el birliğiyle, her adımda şehrimizi daha güvenli, daha huzurlu bir yer yapmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi. Başkan Dinçer ve Emniyet Müdürü Demir, şehrin refahı için iş birliğinin önemine dikkat çekerek ortak projelerde buluşma niyetiyle görüşmeden ayrıldı.

Fatma Altınok