Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Önder Karaveli sevgisi

Aksaray’da Önder Karaveli sevgisi

Aksaray’da Önder Karaveli sevgisi

68 Aksaray Belediyespor ikinci lige yükseldikten sonra takımın başına Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli’yi getirerek yola çıktı.

Önder Karaveli yönetimindeki 68 Aksaray Belediyespor ligde 8 müsabaka oynadı. Oynadığı maçlarda 2 galibiyet, 2 mağlubiyet 4 de beraberlik alarak ligde 10 puanla 10’ncu sırada yer alıyor.

Önder Karaveli’li Aksaray Belediyespor 8 maçında 6’sında kalesini rakip takımlara kapattı.

Aksaray Belediyespor Cumartesi günü oynadığı Etimesgut Belediyespor müsabakasını da 3-0 gibi net bir skorla kazandı. Maçtan sonra Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli’nin yanına gelen özellikle çocuklar formalarını imzalatıp, selfiye yaparak fotoğraf çekindiler. Kartal hareketinde bulundular.

Aksaray’da Önder karaveli için ayrı bir sevgi seli bulunuyor. Aksaray Belediyespor ile çıktığı ilk maçta dolu tribünler Önder Karaveli lehine ‘Hoş Geldiniz’ diyerek bağrına basmışlardı.

Önder Karaveli’li Aksaray Belediyespor ligde oynadığı kaliteli futbolla taraflı tarafsız herkesin dikkatini çekiyor. Takımın ligde hedefine emin adımlarla giderken Önder Karaveli sevgisi de artarak devam ediyor. Haber: Ağustos GERÇE