Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da okullarda şehitler için saygı duruşu düzenlendi!

Türkiye’de okullar bugün şehitler

Türkiye’de okullar bugün şehitler için saygı duruşuyla başladı. Aksaray ilinde binlerce öğrenci ve öğretmen şehirler için bayrak töreni öncesi saygı duruşunda bulundu. Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit Hareket Bölgesinde terör örgütlerinin üsse sızması sonucunda çatışma çıktı. Çatışmayla birlikte 9 asker şehit oldu.

Türkiye’yi derinden etkileyen şehit haberiyle birlikte 9 askerin baba ocağında bayraklar asıldı. Pazartesi günü okullar şehitleri anmak için saygı duruşunda bulundu.

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan,  ilçe müdürleri, tüm yöneticilerin katılım gösterdikleri saygı duruşunda, Aksaray’daki bütün okullarda binlerce öğrenci ve öğretmen şehitler için saygı duruşunda bulundu. Aksaray’da binlerce öğrenci ve öğretmen şehitlere olan vefasını gösterdi.

Türkiye genelinde okullarda bugün sabahın erken saatlerinde şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.  Okullarda şehit olan askerler için bayrak töreni öncesi saygı duruşunda bulunan öğrenciler daha sonra istiklal marşını okuyarak şehitleri yad etti.

Aksaray’da ki okullarda bulunan binlerce öğrenci ve öğretmen şehitler için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okuyup şehitleri saygı ile andı.

Haber: Fatma Altınok