Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Öğretmene Yumruklu Saldırı: Öğretmen Hastanelik oldu!

Öğretmenlere yönelik gerçekleştirilen son

Öğretmenlere yönelik gerçekleştirilen son saldırılar ülke gündeminde yerini korurken, sendika öğretmenlere destek için olay yerine indi.

Aksaray Merkez Yeni Mahalle’de bulunan bir okulda görev yapan A.K. isimli öğretmene yapılan yumruklu saldırı, sendikaların tepkisini çekti. Sendika üyeleri, öğretmene destek için olay yerine hareket etti.

Son günlerde ülke genelinde artan öğretmenlere yönelik saldırılar, Aksaray’da da devam ediyor. Aksaray Merkez Yeni Mahalle’de bulunan bir okulda görev yapan A.K. isimli öğretmene yapılan yumruklu saldırı, Sendikaların tepkisini çekti. Olayın duyulması üzerine, Türk Eğitim-Sen Aksaray Şube Başkanı ve sendika üyeleri öğretmene destek olmak için olay yerine hareket etti. Saldırıya ilişkin detaylar henüz net değilken, yetkililerin olayı soruşturduğu bildirildi. Bu olay, son zamanlarda artan öğretmenlere yönelik şiddetin bir başka örneği olarak dikkat çekiyor. Türk Eğitim-Sen, öğretmenlere yönelik şiddetin durdurulması ve öğretmenlerin güvenliğinin sağlanması için yetkililerden daha etkin adımlar atılmasını talep ediyor.

Fatma Altınok