Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da öğrenciler köydeki çocukları için kitap seferberliği gerçekleştirdi

Kargın Şehit Cumali Çağlar

Kargın Şehit Cumali Çağlar İlkokulu tarafından örnek bir davranışta bulunarak köyde yaşayan çocuklar için büyük bir adım atıldı.

Kargın Şehit Cumali Çağlar İlkokulu tarafından başlatılan kitap seferberliği kapsamında okul öğretmenleri, öğrencileri ve köyde yaşayan çocuklar için bir araya gelerek, binlerce hikâye kitabını biriktirdi ve köydeki öğrencilere armağan etti.

3/G Sınıf Öğretmeni Polat Oğuz liderliğinde yürütülen proje, yaklaşık üç yıl önce başladı. Öğrenciler, okudukları hikâye kitaplarını biriktirdi. Ancak bu sadece öğrencilerin değil, okulun tüm topluluğunun katkısıyla gerçekleşti. 3/G Sınıf Öğretmeni Polat Oğuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  “Öğrencilerim 3 senedir okudukları hikâye kitaplarını biriktirdiler. Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin de katkılarıyla yaklaşık 3 bin hikâye kitabını köyde yaşayan öğrencilerin de okumaları için Kargın Şehit Cumali Çağlar İlkokulu Müdürü Harun Tıpırdamaz’a teslim ettik. Farkındalık oluşturan bu projemizde bize desteğini esirgemeyen okul müdürümüz Erkan Koçaş’a, Mustafa Sürücü’ye, Murat Kaya’ya, Kamber Gülüzar Demir İlkokulu idareci ve öğretmenlerine, velilerime, öğrencilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Fatma Altınok