Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da O Şehit Babası Huzurevinde Hayatını Kaybetti!

Hakkari Çukurca’da askeri görevini

Hakkari Çukurca’da askeri görevini yaparken Çayırlı mevkinde1995 yılında teröristlerce döşenen mayına basarak hayatını kaybederek şehit olan şehit babası ve Aksaray huzurevi sakinini Kıyas Bektaş’ın vefatıyla birlikte toplumun kalbinde derin bir üzüntü yaşanıyor. Kıyas Bektaş, hem şehit babası anısını yaşattı hem de huzurevi sakinleri arasında sevgiyle anıldı.

Aksaray’da, şehidimiz Hacı Bektaş’ın babası olan Kıyas Bektaş, uzun yıllarını geçirdiği huzurevinde huzur içinde vefat etti. Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, Kıyas Bektaş’ın vefatıyla ilgili derin bir üzüntüyü dile getirdi.

Kıyas Bektaş, hem şehit babasının anısını yaşatmanın yanı sıra, uzun yıllarını huzurevinde geçirerek buradaki yaşlılara hizmet etti ve sevgiyle anıldı. Yakınları ve huzurevi sakinleri, Kıyas Bektaş’ı sonsuz bir minnet ve saygıyla anarken, dualarla andı. Aksaray halkı, şehit yakını ve huzurevi sakininin kaybıyla birlikte büyük bir üzüntü içerisinde. Kıyas Bektaş, yaşamı boyunca gösterdiği vefa ve fedakarlıkla unutulmayacak bir iz bırakarak aramızdan ayrıldı. Haber; Avni Kuru