Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da O Partinin Belediye Başkan Adayı, İşçileri Kapıda Bekledi!

İYİ Parti’nin Aksaray Belediye

İYİ Parti’nin Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, işçi kesiminden ve partisinin üst düzey isimlerinden destek alarak seçim kampanyasını sürdürüyor.

Aksaray’da 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri öncesi, İYİ Parti’nin adayı Tuğrul Karacaer, işçi kesiminin desteğini almak üzere Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda işçilerle bir araya geldi. Karacaer’e bu ziyarette İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen ve parti yöneticileri eşlik etti.

Ziyaret sırasında işçilerle samimi bir şekilde sohbet eden Karacaer, belediye başkanlığı için destek istedi ve işçilerin günlük sorunlarını dinledi. İşçilerin yaşadığı zorlukları anlayarak çözüm odaklı politikalarını vurgulayan Karacaer, yerel yönetimde işçi kesiminin haklarını koruyacağına dair söz verdi.

İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır ve İl Başkanı Sercan Belgemen de işçilerin yanında olduklarını göstererek, Karacaer’e destek verdiler. Ziyaretin sonunda işçilerle yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve Karacaer’in seçim kampanyasına güç kattığı belirtildi. Haber;Ağustos Gerçe