Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da O İlçenin Başkan Adayının Seçmenleri Tehdit altında: Seçim Atmosferi Gerginleşiyor!

Ak Parti Adayı Kemal

Ak Parti Adayı Kemal Salman’ın Taraftarlarına Yönelik Tehditler Gündeme Bomba Gibi Düştü

Ağaçören’de 31 Mart 2024 seçimleri öncesi gerginlik tırmanıyor! Ak Parti Belediye Başkan Adayı Kemal Salman’ın taraftarları tehdit edildi. Olay, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Ağaçören’de seçim atmosferi giderek gerginleşiyor. 31 Mart 2024 seçimleri öncesi adaylar kapı kapı dolaşırken, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Kemal Salman’ın taraftarlarına yönelik tehditler havada uçuşmaya başladı.

İddialara göre, Ağaçören Belediye Başkanı Kemal Salman’ın bir taraftarı olan B.Y. adlı şahıs, bir akrabası tarafından tehdit edildi. Olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ağaçören Belediye Başkan Adayı Kemal Salman, konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çok ayıp gerçekten, çok ayıp. Seçimler gelir geçer, ne gerek var böyle şeylere” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Belediye Başkan adayı taraftarını Tehdit eden E.N.Y. adlı şahıs ise, “Barış, sana tekrar hatırlatıyorum. Bir daha paylaşım yaparsan, moralimi bozarsan ve benim işimi bozarsan kendine akraba bul, teyze bul, kendine çekidüzen ver. Yoksa kötü konuşacağım ve senin kanını kontrol ettireceğim. Dostunu düşmanını bilmiyorsun, senin kardeşin değil. Boşuna uşaklık yapma, seni tekrar uyarıyorum. Senin için iyi olmaz” dedi.
B.Y. adlı şahıs bu tehdit içerikli konuşmaları sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ve şu cümleleri kullanarak tepkisini gösterdi; “Bugün tehdit aldım sayın E. N.Y. yazan E. Y. bu gücü nerden alıyor bilemedim biz gönül dostlarımızı satmayız Kemal Salman inşallah kazanacak” diyerek cevap verdi.
Bu tür tehditler, Ağaçören’de seçim atmosferinin gerilmesine neden olurken, adaylar ve destekçiler arasında gerilimin artmasına sebep olmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Haber: Avni Kuru